Over ons

De beste ideeën financieren. Dat doen we bij crowdfunding platform in2thecrowd.

In2thecrowd helpt gevestigde ondernemers in het MKB bij uitbreiding, groei, investeringen of bedrijfsovername. Maar ook startende MKB-ondernemers helpen wij om goede ideeën verder te brengen en indien nodig samen uit te werken tot een financierbaar voorstel. Wij geloven in de kracht van de crowd. Volgens ons is de kern van crowdfunding; met veel mensen iets mogelijk maken.

Zo herken je in2thecrowd:

  • Vindingrijk
    Wij houden van goede ideeën, creatieve concepten en slimme oplossingen. Ook wanneer deze nog verder aangescherpt moeten worden.
  • Expertise
    Initiatiefnemer Ferdinand Zomerman heeft een team van verschillende experts om zich heen verzameld, zoals bedrijfsadviseurs op het gebied van strategie, bedrijfsovernames, financiering en organisatie. Ook PR- en communicatiespecialisten hebben we in huis.
  • Kennis delen
    Je leert elke dag, wij ook. Wij delen onze kennis en ervaringen graag door het geven van zakelijke workshops en het verzorgen van coachingstrajecten.

In2thecrowd richt zich op crowdfunding voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). De beste ideeën vinden altijd hun weg naar succes!

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via info@in2thecrowd.nl of 085 – 74 70 052. We helpen je graag om de beste ideeën gefinancierd te krijgen.

 

Investeerders en ambassadeurs

In2thecrowd begeleidt en ontzorgt kapitaalvragers tijdens het hele traject; ook wanneer de aanvraag door een partner in crowdfunding definitief is getoetst en de ondernemer campagne voert om investeerders te werven. Deze investeerders zijn je ambassadeurs, zij moeten betrokken raken bij je project, product of merk. Wij zetten het project op onze website van waaruit je een succesvolle crowdfunding gaat organiseren.

Risico investeerder

Het investeren door middel van crowdfunding levert een mooi rendement op, maar ondanks de zorgvuldigheid en het onderzoek dat vooraf gedaan wordt naar het MKB bedrijf dat een financiering aanvraagt, is het onmogelijk om risico’s voor 100% uit te sluiten. Investeren door middel van crowdfunding is dus niet risicoloos.

Risico kapitaalaanvrager

Het aangaan van een leningovereenkomst brengt verplichtingen zoals rente en aflossing met zich mee gedurende de gehele looptijd van de lening.

Ons team

Vindingrijk, Expertise en Kennis delen – daar herken je in2thecrowd aan. Deze kenmerken zijn ook verankerd in het DNA van de oprichter: Ferdinand Zomerman.

De missie van in2thecrowd is om goede ideeën van gevestigde ondernemers, maar ook start ups, verder te brengen. Het kan gaan om uitbreiding, een overname, het verwerven van werkkapitaal of het starten van een nieuw bedrijf.

4091-web


Ferdinand Zomerman
begeleidt al twintig jaar MKB ondernemers bij het bepalen en verbeteren van hun bedrijfsstrategie. Hij is sterk in het inzichtelijk maken van kosten en baten.

Afspraak maken
Wil je vrijblijvend in gesprek komen met ons? We helpen je graag. Mail naar info@in2thecrowd.nl of bel 085 – 74 70 052.