ACTIE: eerste 5 aanvragen gratis toetsing en plaatsing

De eerste vijf kapitaalaanvragen die bij in2thecrowd worden aangemeld, komen in aanmerking voor gratis toetsing en plaatsing op in2thecrowd.nl t.w.v. € 625. Iedere gevestigde of startende ondernemer die op zoek is naar kapitaal voor zijn project kan meedoen.

Een van de initiatiefnemers van in2thecrowd, Ferdinand Zomerman, over de actie: “Bij in2thecrowd staan we voor: Financing the greatest ideas. Een idee is pas fantastisch wanneer ook de onderbouwing goed in elkaar zit. Belangrijkste voorwaarde is dan ook dat je projectvoorstel voorzien is van een goed onderbouwd ondernemingsplan. We horen jouw idee graag.”

Coaching ondernemers
Het team van in2thecrowd bekijkt het projectvoorstel en neemt daarna contact op. Sommige projectvoorstellen zijn kant-en-klaar, daar kan het team zo mee aan de slag. Andere voorstellen moeten bijgeschaafd worden, ook daar kan in2thecrowd bij helpen. “We kunnen ondernemers voor, tijdens en na een crowdfunding campagne coachen,” aldus Zomerman.

Meld je project aan
Heb jij een goed doordacht projectvoorstel en wil je de crowd inzetten als (mede-)financier? Meld het project nu online aan. In2thecrowd helpt je graag om goede ideeën verder te brengen.

Delen